Achter Jong Amsterdam UMC zit een bestuur bestaande uit jonge Amsterdam UMC’ers met verschillende achtergronden.
Het huidige bestuur vind je hieronder.

Puck Scheltens

Puck Scheltens

Voorzitter

Werkt als stafadviseur voor divisie 4 (Vrouw-Kind centrum), met als focus het Emma Kinderziekenhuis. Hierbij begeleidt ze onder andere de Kinderadviesraad, met als doel om samen de zorg nog beter te maken. Als voorzitter van Jong vindt ze het belangrijk dat er een goede sfeer in het team is (vooral niet te serieus) en dat de stem van de jonge medewerkers worden betrokken in beslissingen in het Amsterdam UMC.

Kevin van den Berg

Kevin van den Berg

Vice-voorzitter

Arts op een missie om een duurzaam en toekomstbestendig zorgsysteem te creëren. Werkzaam als adviseur Strategie & Innovatie. Als vice-voorzitter draagt hij met veel plezier bij aan het verbinden en inspireren van (jonge) collega's.

Nona Schmidt

Nona Schmidt

Secretaris

Adviseur capaciteitsmanagement OK én secretaris binnen het bestuur. Voorheen werkzaam geweest binnen het Amsterdam UMC op de afdeling Radiologie, voor het EvA-servicecentrum! Altijd in voor een praatje (vooral na 11:00) en altijd nieuwsgierig naar nieuwe inspirerende en creatieve ideeën.

Sjoerd Koopman

Sjoerd Koopman

Penningmeester

Werkt als promovendus in de farmacometrie met het doel om geneesmiddeldoseringen voor patiënten met hemofilie op maat te maken. Een ambitieus en vrolijk persoon met veel energie die er van houdt andere mensen te verbinden en blij te maken. Begeleidt en beheert de financiën van Jong Amsterdam UMC.

Merel Peletier

Merel Peletier

Communicatie

Werkt als biomedisch promovendus bij de vasculaire geneeskunde, waar ze zich bezighoudt met hartklepverkalking en de ontwikkeling van een heart-on-chip systeem. Een enthousiaste creatieveling die zich vol passie bezighoudt met de organisatie & communicatie van evenementen.

Annemijn Masselink

Annemijn Masselink

Communicatie

Houdt zich als Junior beleidsmedewerker bezig met projecten en bedrijfsvoering van de afdeling Vrouw, onderdeel van het vrouw-kind centrum. Draagt bij aan het bedenken en organiseren van informatieve, sportieve en gezellige evenementen.  

Sabine Haggenburg

Sabine Haggenburg

Relaties

Werkzaam als arts-onderzoeker op de afdeling hematologie en experimentele immunologie. Doet onderzoek naar vaccinaties bij patiënten met hematologische ziekten. Haalt veel energie uit het organiseren van evenementen en draagt graag bij aan een organisatie waarin iedere (jonge) werknemer zich vertegenwoordigd voelt en kan deelnemen aan gezellige activiteiten.

Karin de Vries

Karin de Vries

Relaties

Werkzaam bij Samen Digitaal als adviseur implementatie. Ze zet zich binnen haar functie relaties met veel plezier in zo veel mogelijk leden en externe partijen aan ons te verbinden.

Amber Bakker

Amber Bakker

Algemeen bestuurslid

Werkt als Clinical Trial Coördinator/Datamanager op de afdeling Radiotherapie binnen het Amsterdam UMC, waarin haar biomedische achtergrond goed van pas komt. Kijkt er naar uit om, samen met de rest van het bestuur van Jong, te mogen meedenken met de opzet en organisatie van gezellige borrels, interessante lezingen en leuke evenementen.

Erik Michels

Erik Michels

Algemeen bestuurslid

Werkt als arts-onderzoeker bij de infectieziekten en gelooft dat het opbouwen van vriendschappen met collega's een essentieel element van werkplezier is. Streeft daarom naar het organiseren van evenementen die de verbondenheid tussen (jonge) medewerkers bevordert.

Suzanne Janson

Suzanne Janson

Algemeen bestuurslid

Werkt als verpleegkundige in het Emma Kinderziekenhuis in het Amsterdam UMC locatie AMC en is gedreven om hoogwaardige zorg te leveren aan ieder kind dat binnenkomt én diens naasten. Hoopt binnen Jong Amsterdam UMC veel mensen bij elkaar te brengen middels sportieve, creatieve en uiteraard gezellige evenementen.

Pierette Oomes

Pierette Oomes

Algemeen bestuurslid

Werkt als verpleegkundige op de Intensive- en Mediumcare en heeft een passie voor het leveren van hoogwaardige zorg aan patiënten in acute situaties. Heeft ontzettend veel zin om sportieve en gezellige evenementen voor Jong Amsterdam UMC te organiseren.

Florien Ellenbroek

Florien Ellenbroek

Algemeen bestuurslid

Binnen Amsterdam UMC werkzaam als Management Trainee en daardoor in de mogelijkheid om een kijkje te nemen in drie verschillende ‘keukens’ binnen het ziekenhuis. Googelt erop los om interessante, sportieve of gezellige activiteiten te vinden!